Tábor 2010

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

Blog

26.08.2010 23:08

Fotky

Některé fotky, či výběr si můžete prohlédnout také na  https://atla1.rajce.idnes.cz/Tabor-fotky/ https://atla1.rajce.idnes.cz/Tabor-vycvik_Iveta/
26.08.2010 00:17

PRO VŠECHNY RODIČE TÁBORNÍKů

VŠEM RODIČůM: všechny rodiče našich táborníků srdečně zveme na závěrečné ježdění v sobotu v půl desáté. Děti by vám chtěly ukázat co se za ten týden...

Diskusní téma: Blog

Datum: 26.08.2010

Vložil: Andrea Z.

Titulek: Alenka

Ahoj Ali, mockrát děkuji za informativní článek! Vidím, že se ani asi moc nevyspíš, podle času, kdy nás informuješ o dětech a programu. Děti jsou určitě super a nějakým tim brbláním se nenech otrávit. Uvidíš, že ještě budou všichni vzpomínat, jak se měli SUPER. Na závěrečné ježdění určitě přijedeme. Přeji Ti pevné nervy a krásný klidný den. Andrea P.S. Pozdravy i Kačce a doufám, že už je vše OK.

Datum: 26.08.2010

Vložil: Fedi, babi D. a děda M.

Titulek: Pro Anginku

Milá naše Anginko, posíláme srdečné pozdravy a Federiček Ti posílá srandu : ABCD KOČKA VEDE ŠUM BUM.

Federiček Ti chce poradit, abyste vymysleli hru, která bude bavit všechny. Říká třeba barbinkový a spaidrmenový závod

Hodně štěstí, srandy a radosti, držíme Vám palce abyste měli se moc hezky. Ahoj za všechny babi Dáša

Datum: 26.08.2010

Vložil: Renáta a Radim

Titulek: pro Deniska Kniezka

Ahoj miláčku, jak si se vyspinkal? Už tě nebolí hlavinka? Jak je u vás počasí? U nás je ráno trochu chlaněji a odpoledne pak teplo¨, mohlo by to ještě chvilku vydržet, že? Docela se bez tebe doma nudíme...Katka nemá po kom uklízet a jjá vlastně taky...chybí mi to:-)). Miláčku, zavolej dnes večer. Byla jsem včera moc ráda, že jsi volal. Popovídáme si a pošleme si hubinku po telefonu:-)). Milujeme tě moc a těšíme se na tebe. Mamka a taťka.....doma máš ty gormity.....

Datum: 26.08.2010

Vložil: mamka Andrea

Titulek: Angi

Ahoj Angi, děkuji za zprávu. Dneska to vypadá, že bude hezký den. Tak si ho užijte! Máš taky svého koníčka? Jak se jmenuje?To máte super, že pořád hrajete nějaké hry. Aspoň budeš pořádně vyhraná. A jestli vás to neba, tak vymyslete něco jiného. To jsem zvědavá, jesli to bude bavit všechny. To není jen tak, se všem zavděčit! Pomáhejte tetě Aleně a už se na tebe móóóóc těším. Pa,pa,pa a dávej na sebe pozor. mamka P.S.hlavně si nějaké ty hry zapamatuj, ať si je můžeme zahrát doma. Papapa. Pozdravuj Verunku a Adélku.

Datum: 26.08.2010

Vložil: Gabri

Titulek: pro Carol

čau Carol , koukám jak puk - nechápu proč píšeš , že hry jsou nudné . Vím , že jsi tam asi nejstarší a největší ale to neznamená broučku , že budeš pořád bručet .Pokud ti nevyhovuje nějaká hra tak zkus vymyslet jinou ,která by bavila i tebe :-) :-) :-) . Přeji tobě i všem ostatním krásný slunečný den . Ti voglio bene muč muč muč mille bacini !!!!!!

Datum: 26.08.2010

Vložil: Katka Kolodějová

Titulek: pro táborníky známé i neznámé

Ahoj všichni,tak jsem si přečetla články,blog a koukla na fotky tak si myslím,že tábor je supééér!!!Doufám,že příští rok to bude v jiném termínu a Verča se bude moci zůčastnit s Vámi určitě by jí to tam bavilo.Všechny Vás zdraví a pilně trénuje o 1km dál na novou sezónu na tanečním soustředění v hotelu Beskyd.Ali držím pěsti,ať Vám to do konce vše vyjde a hlavně počasíčko a teplejší noci.Myslíme na Vás a všechny zdravíme.Vyřiď všem!!!Pokřik pro dnešní den: V Trojanovicích je príma,jen,aby nám v noci nebyla zima!!!Pa,pa zdraví Katka a spol.

Datum: 26.08.2010

Vložil: Alena

Titulek: Hance

Hani, ptala jsem se Verči V. co s ní je, že vypadá smutně na fotkách, odpověď zněla: já nenávidím focení"....A je fakt, že má respekt z koní. Jeden den spadl, ale nebylo to nic krkolomného, jen to asi zvyšuje její strach. Kdyby ale byla úplně vyděšená a ne zrovna happy, garantuji Ti, že by strach z koní nepřekousla a na koně by už nesedla. To bude dobré a snad si odveze z tábora i hezké vzpomínky. Ahoj A.

Datum: 26.08.2010

Vložil: Monička

Titulek: Mamce, Tomášovi a Žandě

Ahoj mami, Tomi, Žanetko. Je tu skvěle. Hrozně se mi líbí jeden kůň, který včera přijel ze závodů. Její jméno : Markýza. Už jezdím sama. Jezdím sama i v klusu ale je to strašně skákavé , furt nahoru dolů. Koně jsem kartáčovala, česala, čistila kopyta, sundávala uzdu. Budeme mít test o koních "bojím, bojím". Hrajeme fut hry, takže tu není nuda. Napsal mi i tatínek i Žanda a Ty. Sem hrozně ráda, že mi posíláte vzkazy.

Datum: 26.08.2010

Vložil: katka Křístková

Titulek: pro mamku, taťku a Katy.

Ahoj, už se moc těšíme domů. Jezdíme na poníkách a i klusáme, ale toho se docela bojím, protože nám Brita shodila už 2 lidi a moc mě neposlouchá. Ale v kroku (chůzi) umím jezdit sama, ale i Verč to umí a obě jsme klusali, ale na lonži. Mme vás Rádi. pápá a přijeďte brzo. pá

Datum: 26.08.2010

Vložil: Alena

Titulek: Následující vzkazy jsou nové

Následující vzkazy jsou z data 25. 8. , přepisuji v noci, takže už je 26. 8.

Záznamy: 31 - 40 ze 278

Vyhledávání

Kontakt

Sdružení občanů s celiakií a potravinovými alergiemi Karviná Božkova 410/53, 734 01 Karviná - Ráj 739088969

Anketa

Jak jste se dozvěděli o našem webu ?

nevím (299)
23%

z internetu (296)
23%

od známého (256)
20%

z letáčku (209)
16%

z novin (241)
19%

Celkový počet hlasů: 1301