Tábor 2010

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

Blog

26.08.2010 23:08

Fotky

Některé fotky, či výběr si můžete prohlédnout také na  https://atla1.rajce.idnes.cz/Tabor-fotky/ https://atla1.rajce.idnes.cz/Tabor-vycvik_Iveta/
26.08.2010 00:17

PRO VŠECHNY RODIČE TÁBORNÍKů

VŠEM RODIČůM: všechny rodiče našich táborníků srdečně zveme na závěrečné ježdění v sobotu v půl desáté. Děti by vám chtěly ukázat co se za ten týden...

Diskusní téma: Blog

Datum: 04.07.2009

Vložil: Goluchova

Titulek: informace

Dobry den,
vam všem.Kdo bydli v Haviřově.Tak vedle zdrave vyživy je točena zmzlina bezlepkova.Potvrdila mi to pani vedouci.Přeju vam všem kdo si ji da dobrou chut.Moje holčicka už ji měla.

Datum: 15.06.2009

Vložil: Alena

Titulek: Dodatek

A ještě jedna věc.. Musím tedy s lítostí přiznat, že p. Babič měl z té pizzy špatný pocit. A přesto to nevzdal, zítra se s ním setkám a probereme další možnosti, co by pro nás mohl udělat...Doufám, že jednou přijde chvíle, kdy si i s bezlepkovým těstem bude házet nad hlavou a vymodeluje pizzu podle svého standartu... Až budu vědět co pro nás třeba přichystá příště, napíš mailíka..
Alena

Datum: 15.06.2009

Vložil: Alena

Titulek: DÍKY

Moc děkuji všem za pochvalu. Nechci být neupřímná a přiznávám, že to dalo dost práce, a že se vám to líbilo (zatím aspoň většině) mě moc a moc těší. Chtěla bych, aby sdružení bylo o nás všech - bez ochoty p. Babiče by nebylo ani místo, ani pizza. Mohla bych se snažit jak bych chtěla, ale bez vás ostatních by moje práce neměla smysl. Proto děkuji i za to, že jste přišli a hlavně vy jste udělali tu prima atmosféru. Dělat jakoukoliv práci je potom jedodušší. A tak si poděkujme vzájemně, někteří dojeli kus cesty.. atd. Těším se na příště a doufám, že i další akce budou takto vydařené.Mějte se všichni hezky a napište třeba nějaký nápad na další akce.. já už pár mám, info pošlu mailem až bude trochu více času.
Alena

Datum: 13.06.2009

Vložil: MíšaK

Titulek: Poděkování

Milá paní Aleno, chtěla bych Vám poděkovat za setkání a zajištění bezlepkové pizzy, která se opravdu panu majiteli moc povedla, myslím, že všichni zúčastnění byli nadšeni. Moc děkujeme a těšíme se na další setkání, na společné akce, nové přátele, určitě nás bude víc. Mějte se hezky.

Datum: 12.06.2009

Vložil: Gabri

Titulek: PODĚKOVÁNÍ

TOUTO CESTOU BYCH CHTĚLA PODĚKOVAT ALENĚ A JEJÍMU MUŽI ZA USKUTEČNĚNÉ SETKÁNÍ ........ !!! OPRAVDU DĚKUJI A DOUFÁM ŽE SE PŘIDAJÍ I OSTATNÍ :-) GABRI

Datum: 30.05.2009

Vložil: Gabri

Titulek: Setkání

Ahoj Ali
díky za setkání ..... a budu se těšit na další :-).
Carolinka perníčky spořádala na počkání :-) !!!!!
pa Gabri

Datum: 03.04.2009

Vložil: René

Titulek: Dotaz

Dobrý den, mám dotaz - jak se mohu přihlásit do vašeho sdružení ?
Předem moc děkuji

Datum: 03.04.2009

Vložil: Alena Limová

Titulek: Re: Dotaz

Dobrý den,
přihlásit se můžete buď telefonicky nebo mailem na uvedené kontakty na tomto webu. Pak bude nejspíš nejlepší se osobně setkat, vypíšeme přihlášku, dostanete členskou průkazku. S naším sdružením můžete jen spolupracovat nebo být čestným členem na základě jmenovací listiny. Můžete nám jen pomoci radit prostřednictvím webu ostatním se stejnými problémy. Pomůžete nám (a sobě) třeba jen tím, že přispějete ke zmapování, kolik nás vlastně je. O schůzkách sdružení se dozvíte buď z tohoto webu nebo nám napište svou mailovou adresu, pošleme Vám pozvánku. První schůzky budeme nejspíš avizovat i formou letáčků v obchodech s bezlepkovým zbožím.
Těšíme se, že rozšíříte naše řady.
Alena Limová

Záznamy: 271 - 278 ze 278

Vyhledávání

Kontakt

Sdružení občanů s celiakií a potravinovými alergiemi Karviná Božkova 410/53, 734 01 Karviná - Ráj 739088969

Anketa

Jak jste se dozvěděli o našem webu ?

nevím (299)
23%

z internetu (296)
23%

od známého (256)
20%

z letáčku (209)
16%

z novin (241)
19%

Celkový počet hlasů: 1301