Tábor 2010

Slibované informace k ochutnávce.... konečně

09.09.2009 12:37

Píšu konečně  a stejně nebudou ještě informace úplné. Odvážím se psát jen o těch, které jsou 100 % a vlastně taky si říkám, proč by jste neměli být taky trochu překvapení. Zatím máme slíbenou účast 6 vystavovatelů, další 3 jsou v jednání. Ochutnáte výrobky sladké, slané, pomazánky a doufám, že i uzeniny. Nebudu tajit, že si děti mohou vyzdobit bezlepkový perníček, protože vím, že zrovna na to se všichni těší. Ochutnávka začne ve 13.00 hodin, v 15.00 hodin (předpokládám, že z ranní směny to stihnete, děti už by měly být ze školy doma) začne oficiální část, kdy se dozvíme něco o možnosti stravování "bezlepkových" dětí ve školách, od 16.00 hodin bude přítomna nutriční sestra, která vám odpoví případné dotazy. Bylo by skvělé, kdyby jste mi některé poslali na mail sdružení, předáme je ještě před schůzkou, ať se může nutiční sestra trochu připravit. Urychlíme tím vyřizování otázek a dostane se tak na všechny.Pokud dotazy položíte přes mail, pomůžete tak i ostatním, protože všechny informace pak vystavíme na stránkách. Další věc, která by prospěla zdaru akce je, aby jste se hlásili předběžně (a když vám to nakonec nevyjde, nic se neděje, prostě nepřijdete). Umožníme tak vystavovatelům přivézt dostatečné množství výrobků k ochutnání.Aby pak nedošlo k situaci, kdy se někteří poženou na poslední chvíli z práce a nakonec nebudou mít možnost z některých výrobků ochutnat. Můžete se zde dozvědět informace o našem sdružení, možná potkáte někoho známého (já zjišťuji, že "svět je malý" a každý koho na své "bezlepkové" cestě potkám zná někoho koho znám, nebo ho znám od vidění, nebo z bývalé práce atd.).

Vstupné bude vlastně příspěvkem na pronájem sálu a činí 10 korun na dospělou osobu, děti a mládež do 18 let neplatí. Samozřejmě členové sdružení mají vstup zdarma. Vstupenky se budou losovat a 5 výherců dostane  od našich vystavovatelů a sponzorů cenu. Proto doporučujeme vydržet až do 17.00 hodin, kdy proběhne losování o ceny.

Bezlepkovým dětičkám ze sdružení věnuje p. Jana Ciosková dort.

Další informace vystavíme opět na novinkách na našem mailu, tímto jsme neskončili, tak se občas mrkněte, co je nového. Pokud by někdo nový chtěl jakkoliv pomoci, určitě se ozvěte.

Pěkný den všem

Alena

Vyhledávání

Kontakt

Sdružení občanů s celiakií a potravinovými alergiemi Karviná Božkova 410/53, 734 01 Karviná - Ráj 739088969

Anketa

Jak jste se dozvěděli o našem webu ?

nevím (304)
23%

z internetu (301)
23%

od známého (261)
20%

z letáčku (215)
16%

z novin (246)
19%

Celkový počet hlasů: 1327