Tábor 2010

Novinky

28.08.2009 12:15

Dobrý den všem,kteří navštěvují naše stránky. Možná to vypadá, že jsme si udělali dlouhé prázdniny, ale i v letních měsících jsme pokračovali ve všem, co jsme si předsevzali.  Nejdříve pro mlsouny, kteří chodíte pro perníčky do lázeňské cukrárny na náměstí v Karviné. Perníčky nejsou nějakou dobu k dostání, ale už je objednaná další "várka" a brzy se objeví na pultu.

Pokračovali jsme také v řešení otázky speciálního stravování pro děti ve školách a mateřských školkách. Společně  s odborem školství Karviná na tom intenzivně pracujeme a snad se konečně dočkáme pozitivního výsledku. O tom, jak vše dopadne budu schopná vás informovat do dvou měsíců.  Toto platí pro karvinské bezlepkáře a doufám, že i pro Ty, kteří dodržují dietu bez mléka. Dost daleko jsou s touto otázkou na odboru školství v Havířově, tam by se mohli děti také dočkat obědů v jídelnách, nejsem schopná určit datum, ale prosím všechny, kterých se to týká, aby byli trpěliví a shovívaví. Otázka speciálního stravování opravdu není jednoduchá, ale toto všichni určitě víte. . Až se dořeší  situace v Karviné a Havířově, určitě nezapomeneme na Orlovou a ostatní  města, ve kterých své členy máme.

Další informace se týká ochutnávky bezlepkových, popř. bezmléčných výrobků , která proběhne někdy ve druhém týdnu v říjnu, přesné datum vám upřesním na našich stránkách během příštího týdne. Prosím všechny (a nemyslím tím jen současné členy sdružení), aby pokud mají zájem o tuto akci, nějakým způsobem (přes mail, telefon) reagovali. Seznam vystavovatelů, přesné termíny a co se na této akci dozvíte bude také vystaven na stránkách, zatím jsou ještě některé věci v jednání.

Doufám, že jsou to pro vás zprávy příjemné a akce budou pro vás, či vaše děti i užitečné. Přeji všem hezký závěr prázdnin a stále čekáme na nové přátele v našem sdružení.

Alena Limová

Vyhledávání

Kontakt

Sdružení občanů s celiakií a potravinovými alergiemi Karviná Božkova 410/53, 734 01 Karviná - Ráj 739088969

Anketa

Jak jste se dozvěděli o našem webu ?

nevím (304)
23%

z internetu (301)
23%

od známého (261)
20%

z letáčku (215)
16%

z novin (246)
19%

Celkový počet hlasů: 1327